İlçemizden Yetişen Sporcular Göz Kamaştırıyor
03.12.2021

İlçemizden Yetişen Sporcular Göz Kamaştırıyor

Kızılcahamam Belediyespor altyapısından yetişen ve daha sonra başka kulüplere transfer olan genç futbolcularımız adından söz ettirmeye başladı.
Ankaraspor’da futbol hayatını sürdüren Erdem Çetinkaya, takımının son oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında sahaya kaptan olarak çıkarken Çaykur Rizespor’a karşı 1-0 kazandıkları maçın golünü de atarak takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.

Bir diğer temsilcimiz Polat Yaldır da Samsunspor takımında ve U-19 Milli Futbol Takımımızda ilçemizi temsil ediyor. Polat, takımının Ziraat Türkiye Kupası’nda Uşakspor’u 4-0 yendiği maçta forma giyerek takımı adına 2 gol kaydetti.

Genç futbolcularımıza bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyor, onların yetişmesinde emekleri olan Mustafa Uyar, Murat Çiftlik ve Hasan Baloğlu’na da teşekkür ediyoruz.