Millet Bahçesinde Sıfır Atık Etkinlikleri
06.04.2023

Millet Bahçesinde Sıfır Atık Etkinlikleri

Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü, Millet Bahçesi Çocuk Kütüphanesi ve Millet Kütüphanesi ile birlikte organize edilen geri dönüşüm ve sıfır atık bilinçlendirme çalışmaları kapsamında çocuklara eğitici ve eğlendirici gösteriler ve geri dönüşüm ürünlerinin kullanımıyla sıfır atık prensibini anlatmak için anaokulu ve ilkokul öğrencilerini Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesinde bulunan Sıfır Atık Eğitim Alanı ve Serasına getirerek faaliyetler yapıldı.

Çocukların geri dönüşüm ürünlerini kullanarak kendilerine özgün ürünler ve çiçek dikimi faaliyetine Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da katıldı. Öğrenciler Belediye Başkanı Süleyman Acar ile plastik pet bidonların altını kullanarak saksı oluşturdular ve içine çiçek diktiler.

Faaliyetler çeşitli etkinliklerle devam ederken her hafta bu tür organizasyonların süreceği belirtildi.