Kızılcahamam Belediyesi
Kızılcahamam'da Sanat Doğayla Buluştu: Atatürk Çamı'nda Piyano Ezgileri Yankılandı
Geri
01.06.2025

Geçtiğimiz hafta verilen anlamlı bir söz, bu hafta sanatla hayat buldu. Kızılcahamam Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen özel etkinlikte, Atatürk Çamı'nın huzurlu atmosferinde piyano ezgileri yankılandı.

Doğayla iç içe gerçekleşen programda, piyanist Dr. Yağmur Eylül Dönmez’in yorumladığı eserler dinleyenleri büyüledi. Her bir nota, hem doğaya hem de dinleyicilerin yüreğine işledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz hafta bir söz verdik… Bugün o söz, notalara dönüştü ve Atatürk Çamı’mızda hayat buldu. Sanatın zarafetini, doğanın kalbine taşıdık. Piyanomuzun tuşlarına dokunan Dr. Yağmur Eylül Dönmez hocamızın her ezgisi, yüreğimize işledi. Çocuklarımızın hayallerine, şehrimizin ruhuna, geleceğimize bir iz daha bıraktık. Sanatla büyüyen bir Kızılcahamam için yola devam… Hayırlı olsun memleketimize, gönlümüze.”

Sanatı ve doğayı bir araya getiren bu özel etkinlik, hem katılımcılara ilham verdi hem de Kızılcahamam’ın kültürel vizyonuna önemli bir katkı sundu.

Minik yüreklerin büyük bir özveriyle hazırladığı konser, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Sanatın ve müziğin ışığında büyüyen çocuklarımızla geleceğe umutla bakıyoruz.Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm çocuklarımıza, ailelerine ve değerli eğitmenimize gönülden teşekkür ederiz.