Engelliler Haftasında Coşkulu Etkinlik
15.05.2024

Belediyemiz tarafından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında millet bahçemizde program düzenlendi.

Programda sıfır atık bilgilendirmesi, sanatçımız Hüseyin Koçak’ın katılımıyla birbirinden güzel oyun havaları, çocuklarımızın etkinliği ve engelli vatandaşımızın resim sergisi düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları Engelli Vatandaşlar, Aileleri ve Özel Eğitim Okulu Öğrencileri katıldı.

Başkan Süleyman Acar yaptığı konuşmada:’ Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları topluma kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz, onların her daim yanlarında olacağız.’ açıklamalarında bulundu.