29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kızılcahamam’da Coşkuyla Kutlandı
29.10.2022

Tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanan Cumhuriyetimizin 99. yılı törenleri Kızılcahamam’da  28 Ekim 2022 Cuma  günü saat 12.00'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

29 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 09.30'da Kızılcahamam Kaymakamlığında Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Cumhuriyet Savcısı Tarık Furkan Yıldırımhan beraberinde, Belediye Başkan Süleyman Acar ile tebrikleri kabul etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı törenleri ilçe stadında saat 10.00'da tüm okulların ve vatandaşların katılımıyla devam etti. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı İlhan Turgut ile Belediye Başkanı Süleyman Acar Öğrencileri selamladı. Vali Yardımcısı İlhan Turgut günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve oynanan halk oyunlarının ardından, resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kızılcahamam Anadolu Lisesi Bando takımının eşliğindeki geçiş töreni ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri sona erdi.