19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Doğa ve Gençlik Yürüyüşü
18.05.2023

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Doğa ve Gençlik Yürüyüşü

Kızılcahamam Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini "Doğa ve Gençlik Yürüyüşü" ile başlattı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Soğuksu Milli Parkı Kuyubaşı Mevkii’nden, Atatürk Çamına ‘Doğa ve Gençlik Yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi.

Sporcular ve vatandaşlar, Türk bayrağı açarak 5 kilometrelik parkuru tamamladı.

Programa; AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, siyasi parti ilçe başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlerimiz, yürüyüşte bol bol oksijen depolarken yürüyüşün ardından belediyemiz tarafından Atatürk Çamı’nda mangalda sucuk ekmek ikram edildi.

Başkan Acar, yoğun katılımlarından dolayı gençlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür etti. Milletvekili Kurtcan Çelebi de kısa bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı.

Doğa, Oksijen, Sohbet ve Huzur…

‘Doğa ve Gençlik Yürüyüşü’