15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Şehitlerimizin Kabirleri Ziyaret Edildi
15.07.2024

Kızılcahamam’da, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde şehitlerin kabirleri ziyaret edilip, dualara okunarak anma programları düzenlendi.

Bir milletin ölümü göze aldığı, kahramanların yurdu yaşatmak için can vererek Türkiye Geçilmez dediği gecedir 15 Temmuz.

Canları pahasına darbecilere geçit vermeyen kahraman şehitlerimiz Lütfi Gülşen, Mehmet Gülşen, Hakan Gülşen ve İbrahim Ateş’in ailelerini ve kabirlerini; Ak Parti Genel Başkan Yrd. Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Belediye Başkanımız Süleyman Acar, Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Burak Akguş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Muhammed Tunçdemir, İlçe Jandarma Komutanı Suat Uçar ve İlçe Müftüsü Adem Şen katıldı.

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.