Kızılcahamam'da baharın habercisi sarı çiğdemlerin görüntüsü hayran bırakıyor
14.03.2022

Ankara Kızılcahamam'da baharın gelmesiyle birlikte güzel görüntüler oluştu. Bir taraf bembeyaz karlarla örtülüyken diğer yandan karların arasından başlarını çıkartan çiğdemlerin görüntüsü kendine hayran bırakıyor.

Ankara’nın doğal güzellikleriyle meşhur ilçesi Kızılcahamam’da doğa uyanmaya başladı.

Kızılcahamam’ın yüksek dağlarında kar etkisini sürdürürken, dağların eteklerinde ise yılkı atları çayırlara indi, çiğdemler çiçek açtı.

Işık Dağı zirvesi ve yaylalarda yağan karın etkisi devam ederken, Karagöl’ün buzlu görüntüsü kampçıları kendine çekiyor.

Güzel havaları fırsat bilen kampçılar kar altındaki Işık Dağı’nda kamp yapmaya başlarken, çiçeklerin açtığı dağ eteklerinde ise tam bir bahar havası yaşanıyor.

Karların erimesiyle birlikte yılkı atları çayırlarda otlamaya başlarken, karların arasından başlarını çıkartan çiğdemlerin görüntüsü kendine hayran bırakıyor.